Efter regn kommer solsken

Onsdag, halva veckan i skolan har gått. Skönt, ser framemot en helg med långledigt. Kunna var ledig fyra dagar, varav två blir tävling!

Checkat veckans hoppträning. Allting börjar återgå till hur det var för några veckor sedan, de två senaste veckorna har vart väldigt hektiska. Det har varit mycket med musikalen, även om det varit väldigt roligt. Vilket helt enkelt smittat av sig på min ridning. Och sen har jag haft ont om tid, vilket lett till att passen utöver träning inte blivit som de brukar. Korta och ofokuserade.

Men, idag kände jag att det börjar vända. Blev två, tre stopp för att jag i princip stannade han. Jag rider iväg honom och börjar tänka och fundera på min distans en mil i förväg. Vilket gör att nära vi väl framme vid hindret, har jag plockat bort all galopp och finns definitiv ingen distans. Men börjar hitta tillbaka till flytet, att skapa en lugn galopp med tryck och sedan kunna vänta. När jag sedan ser en distans kunna reglera antingen fortsätta som förut, rida lite fram eller hålla ihop lite. Så sakta men säkert går det på rätt håll igen, känns absolut bra till helgen!

Imorgon väntar dressyrträningen, vilket nästan är lika roligt som hoppning nu. Min tränare som jag började för i höstas har verkligen gjort skillnad och gjort att jag fått upp ögonen lite för dressyren. Så det är väldigt skönt, då dressyren är så viktig för att hoppningen ska bli bra!

788BAF86-AF92-4846-B011-E6EE6AD2E1A7

Då nya bilderna krånglar idag, får det bli en gammal favorit. Såklart är fotografen Thomas Larsson!

Utöver det rullar Avicii’s låtar i mina hörlurar dagarna långa. Så mycket fantastiskt den personen skapat, jag är verkligen ett fan. Tyvärr tog det slut alldeles för tidigt, vilket verkligen är sorgligt <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>