Stress? Inte direkt, livet är på topp!

Lunchpaus i skolan, dessutom typ 1,5 h vilket jag anser som väldigt onödigt. Då jag hellre fixar undan skoldagarna snabbt utan massa dötid och sedan kunna göra annat, läs stallet. Men det är inte så mycket att göra åt, försöka plugga och utnyttja tiden.

Nu till den nya veckan som är ganska fullproppad, men mycket roliga saker planerat. Vilket jag verkligen gillar, avskyr att sitta för mycket stilla. Men vill kunna göra allting lugnt ändå liksom. Gäller att hitta det där mellanläget i sin vardag.

Måndag, dagen idag. Så fort skolan är slut ska jag till stallet. Sunny ska promeneras efter tävlingen igår. Få ta det lite lugnare och få väck lite träningsvärk inför en intensiv vecka. Tisdag, Onsdag & Torsdag blir ganska lika dagar. Sunny ska ridas på banan ordentligt, hoppträning & dressyrträning. Fredag, blir lite lugnare dag. Ridning i skogen lite lätt och sen fyller pappa också år! Lördag, kommer ägnas i stallet, Sunny ska badas och allt ska fixas inför tävling + de vanliga stallsysslorna. Söndag, Tävling. Ronneby. Blir LD & LC precis som helgen som var. Vill komma igång ordentligt.

Sen blir måndagen nästa vecka en mellandag och sedan tävling på tisdagen igen, första tävlingen ute! Karlskrona på deras stora fiberbana, bästa som finns.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>