Jag tillbaka – denna gången för att stanna!

Vilka veckor de sista veckorna har varit.

Äntligen kan jag pusta ut, ungefär så känns det. Haft två väldigt roliga veckor med musikal men också två väldigt intensiva veckor. Då jag utöver heldagar med det också hinna med Sunny. Därför har det inte blivit en minut över till bloggen, tyvärr. Men nu är jag redo var att ta igen det!

Inledde idag årets tävlingssäsong riktigt bra tillsammans med Sunny. LD, var felfri och superfin, endast något spänd. LC, var också jättefin. Fick ett skit pet på fyran då jag inte riktigt släppte loss i handen. Men problemet var att jag kände mig nöjd när jag hoppat sjuan, problemet var att det var åtta hinder i grunden. Vilket jag egentligen var väll medveten om men det kopplade inte helt enkelt. Vilket gjorde att jag drog på mig lite fel, innan vi tillslut var i mål. Men resultatet blev ute, men det spelar absolut ingen roll. För Sunnys del var det helt enkelt en fin fyra fels runda, sen vad jag föll på med vet jag inte riktigt. Bara att glömma och komma igen! Nästa helg blir det två dagar med tävling, söndag & tisdag – ska bli roligt. Äntligen igång igen!

Kajsa Carlssons foto.
Jag vill också tacka alla som kommit och titta på och stöttat mig runt musikalen! Och alla fina blommor, underbart att ha så fantastiska människor runt omkring mig <3 TACK! 

Kajsa Carlssons foto.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>