Tisdag & nya planer!

Lunch i 2 timmar, wow eller inte. Ingen god skolmat, så vi gick till stan och åt en sallad på ett café istället. Inget vi gör ofta, men ibland måste man unna sig själv! 

Jag har ändrat den kommande helgens planer lite och kommer åka till på Pay and Jump till helgen. Tanken är en 90 o 1m. Men då det bara är vår tredje 1m, vill jag skapa en bra känsla & får rutin. Därför tar jag det efterhand, där mitt ända mål är att skapa en bra känsla.

Igår var han väldigt fin igår, jobbade mycket markabete. Tempoväxlar med lätta hjälper. Idag är min tanken att jobba lite mer mot dressyr ikväll. Ska ta bussen direkt till stallet och mocka & fixa. Sen hem en sväng och äta och tillbaka och rida efter det.

Får väll se hur länge energin hänger i, då vi haft svenska nationella idag, hela förmiddagen. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>