Hur ser denna veckan ut?

Ny vecka, nya möjligheter.

Måndag – Min tanke är att jag ska plugga och planera upp kommande saker i kalender. Sunny ska ridas, markabete idag . Jobbar mycket med övergångar och skänkelvikningar även raktrikting.

Tisdag – Blir väll ungefär detsamma som måndagen. Lite mer dressyrarbete med Sunny. Ska också fixa musiken till tävlingarna vi har på klubben v.12 – då jag är musikansvarig. Vad har ni för favoritmusik till ärevarv på tävlingar? Berätta gärna! 

Onsdag – Då har jag hoppträning, det är verkligen veckans bästa dag! Vi går verkligen spikrakt uppåt, känner mig mer än stabil med min tränare också. Teamet runt omkring är A & O. 

Torsdag – En härlig dag på veckan, går kort dag i skolan vilket gör att jag hinner rida innan Sunny ska äta EM-mat. Tror jag & en stallkompis ska rida ut – om vädret tillåter vill säga.

Fredag – Har blivit en sån dag som jag longera Sunny inspänd. Blir verkligen så stor skillnad på honom av det & ett pass utan verken sadel eller mig på ryggen. Jag har en gjord och ett gummiband när jag gör det. Men hade gärna vela ha en sån mjuk rem eller vad man ska kalla det. Vet att Hööks har de.

594F209B-234A-4A3A-8172-0A5A52BD72FFE47D0037-DAED-4DAF-9E2F-C8F353A05453

Två fina bilder från de senaste hoppträningarna, båda tagna av Thomas Larsson!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>