Jag tittar upp.

Dagarna går i ett, vilket jag både gillar & ogillar. Har inte speciellt mycket tid över för tillfället.

Av den anledningen har jag inte uppdaterat er jättemycket. Jag har börjat använda min kalender i telefonen, då jag tröttade på min riktiga kalender eller vad man ska säga. Egentligen älskar jag den, men blev aldrig färdig att skriva, telefonen är lättare. Har jag fem minuter över, kan jag använda tiden att planera – vilket kräver telefonen då jag är kass på att ha med mig kalendern. 

Men iallafall, mycket av tiden går till musikal. För er som inte hängt med så länge vet kanske inte att jag läser musik som tillval. Och då jag nu läser sista året på högstadiet – jobbar vi fram en musikal. Mycket jobb – men vi kommer väldigt nära varandra och har väldigt roligt. Hösten ägnades åt manus och planering. Direkt efter jullovet började vi repa, dans, repliker och musik. Även skapa allting runt omkring. Även helgerna fram till premiär v.16 kommer gå till det, utom några runt påsklovet. Av den anledningen blir det inte så mycket tävlingar ännu. Får dra på det lite till, även om det kliar i fingrarna på mig. Men, musikalen kommer inte igen. Det är liksom nu eller aldrig. Något jag länge kommer minnas – om jag får gissa.

Men nu till Sunny, finare än någonsin. Känns som jag alltid säger det. Men så är det, vi går verkligen framåt. Han hoppar riktigt bra på träningarna och dressyren har tagit ett extremt stort steg framåt!

Jag är så lycklig för honom och hoppas på att verkligen få utnyttja min sista ponnyår på tävlingsbanorna med honom <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>