När allting går åt rätt håll!

Livet går upp och så går det också tyvärr ner. Jag inledde 2018 genom att vara i en period där jag kände mig låg och inte som vanligt helt enkelt. Men det har verkligen vänt, jag är så nöjd med allt jag gör för tillfället. Skolan går bra, tack och lov. Ansökan till gymnasiet är fixad och inväntar första svar, tror det var vecka 16. Jag har inte sökt någon svår linje eller svår skolan, men ändå blir jag typ nervös. Har ett andra val också så, jag är sån att det som händer det ska hända. Händer det inte är det inte meningen att det ska hända. 

Glöm, det där. Nu lät det precis som jag inte kommer komma in. Det gör vi allihopa, vi håller tummarna ihop! Iallafall, onsdag träning. Ska först iväg på lite lunch, sen direkt till stallet. Måste tvätta Sunny, sen hem äta och ikväll hoppträning. Han är så sjukt fin just nu. Träningen förra veckan – fick mig till glädjetårar inom bords – lycklig till max! Hoppade lite bana i helgen – också klockrent. Jag har själv utvecklats så mycket på sistone och vill verkligen ta min ridning till nästa nivå. Vilket detta året är till för. Vi ska förhoppningsvis kunna klättra upp lite i klasserna och nå nya mål!

Men på fredagmorgon rullar bilen äntligen till Göteborg! För en helg med mässa och hästar – såklart Göteborg Horse Show. Älskar verkligen, så himla roligt varje gång. Iår bestämde vi sent att åka, därför har jag inte pratat så mycket om det. Tänkte ta mycket bilder och ha en härlig helg med mamma!

 
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>