Tankar efter tankar.

Länge sen sist, igen tyvärr. Jag känner att jag inte hunnit med senaste tiden. Varit ganska mycket överlag & så. 

2018 tycker jag ändå börjar bra, det känns så iallafall. Även om jag just nu känns lite down, eller så. Behöver iväg och tävla – ge mig själv en boost med ny energi & motivation!

Idag känns som en dag där tankarna varit både på solen & mars. Jag är ganska känslosam av mig i perioder. Jag verkligen grät av egentligen ingen anledning alls, jag har klarat tårarna idag iallafall. Jag blir nästan blockad i huvudet av alla tankar istället. Jag började tänka på året jag har framför mig, tävlingarna – jag hoppas inget ska kunna hindra mitt & Sunnys 2018. Händer det, känns det som jag kommer gå i borten helt ärligt.

Om några månader får jag sätta mig bakom ratten övningsköra, och endast två år till jag står där med mitt körkort i handen.

Tre snabba år kvar i skolan, tänk att om tre år är det jag som springer ut och jublar. Men också lämnar skolan bakom mig, något jag verkligen längtar efter. Känner mig så sjukt begränsade i skolan – vill ut och se arbetslivet & riktiga världen!

Jag gillar verkligen att släppa alla tankar såhär på en gång, gillar också att läsa sånt här själv! Imorgon är det fredag – stundar en oplanerad helg – inte min favorit men måste vara så ibland också.

Jag uppskattar allt som har med bloggen att göra, jag behöver få komma in här & skriva av mig ibland. Är det någon av er som läser som också bloggar? Kommentera så kikar jag gärna in – alltid kul med nytt.

Avslutar kvällen med Podd & lite tid för mig själv!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>