Kanske en väldigt jobbigt fråga?

Till hösten börjar jag gymnasiet & kanske en del av er också? 

Jag har varit ganska säker på mitt val länge & sista tiden varit helt säker.
Men det var nästan precis innan jullovet eller runt där som det började ramla ner för mig, varit väldigt osäker innan.
Men det finns en hel del saker som är väldigt viktiga att tänka på & jag tänkte tipsa er lite om vad jag har tänkt på!

1. Gör ditt eget val, i detta läget gäller det i mina ögon att tänka på sig själv & vad som blir ett bra val för en själv. Sen kanske det blir så att man tillslut har samma val ändå som sin kompis – för att båda vill gå de.

2. Är du osäker & velig? Istället för att tänka de här linjerna kan jag tänka mig, räkna bort de du inte kan tänka dig. Så gjorde jag & på den vägen hittade jag rätt.
3. Titta på vad för kurser man läser på vilket program? Några lockar säkert mer än andra.

788BAF86-AF92-4846-B011-E6EE6AD2E1A7

Fotograf: Thomas Larsson

Ni som ska välja till hösten, har det varit enkelt eller svårt tycker ni?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>