Bucketlist 2018

Ett nytt spännande år och vad passar inte bättre än en Bucketlist då? Att ha någonting att gå tillbaka och titta på och ett sätt att utvecklas och testa en del helt ny saker. 

Hoppa felfri LB (felfri grund m stabil omhoppning)

Detta är verkligen ett av de större målen jag har inom ridning detta året. Sen har jag såklart mindre saker jag med. Min sits, främst min överkropp ska bli mer stilla och mina hälar ska ner ännu ett steg. De mindre mål jag har ihop med Sunny är att bytena i galoppen ska bli lättare & också att vi ska hoppa mer gympa o mer bommar.

Testa äta mer vegansk mat/vegetarisk mat

Detta är nog en av de svårare punkterna. Är det något av er som är vegan/vegetarian? Jag behöver alla tips jag kan få. Gärna enkla mellanmål eller lättare måltider jag kan göra när jag har tid över.

Gå ut högstadiet med bra betyg (bra betyg, alltså betyg jag är nöjd)

Skolan och just betyg har jag inte pratat jättemycket. Jag känner att jag inte tänker inte berätta exakt vad jag har i varje ämne, men känner att jag har flera ämnen som jag måste höja & visa som jag kommer höja mig i utan problem om jag jobbar på.

Sommarjobba

Alltid skönt med lite extra pengar & dessutom är det ju roligt. Sen kanske också få en fot in så man kanske få jobba lite extra ibland eller komma tillbaka nästa sommar.

Starta en dressyrtävling

Detta är faktiskt något jag funderat på länge, mest för att det vore lite roligt och se hur de går och så. Men behöver verkligen öva lite till först.

Testa hoppa terräng

Jag gillar inte direkt de fasta hinderna men känner att det vore häftig att testa ändå. Sunny är en perfekt ponny för de och jag vill typ ändå trots att något får mig att dra mig tillbaka.

Fixa naglarna på salong

Bara en gång för att testa, min tanke är att passa på när vi har avslutningsmiddag på skolan. Känns som ett passande tillfälle.

Mental träning

Detta är något som verkligen känns som jag skulle kunna få nytta av. Ska fundera vidare på den helt enkelt.

Öva på tömkörning

Vi har gjort det någon gång med Sunny, det funkar okej sålänge det är på volt men vill att han ska förstå när jag går bakom honom också.

Hitta ett vardags bett att kunna variera med.

Mina tankar går kring ett tredelat, antagligen med fasta ringar. Tänkte kolla om jag kan låna ett först och om känns bra & funkar bra kanske investera i ett. Då den ända nosgrimman som känns som ett alternativ är remonten så vill jag ha två bett som verkligen funkar att kunna variera på. Så det inte blir samma dag in & dag ut.

23583969_1695323213852921_1004314492_o

Fotograf: Thomas Larsson

En favorit bild från 2017, på onsdag är det dags för 2018 år första träning. 2018 är ett år som kommer att innehålla mycket. Jag har en späckad kalender veckorna framöver, tävlingar & träningar ska kombineras med musikalföreställning & skola kommer mer om de 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>