Ett år med…

 …så mycket nytt, 2018!

Övningsköra – Jag fyller 16 i maj och får börja sätta mig bakom ratten och träna. Känns helt sjukt, fortvarande svårt att se mig själv bakom ratten i trafiken.

Gymnasiet – Ny skola, ser jag också som nya möjligheter. Jag längtar ändå lite, jag hoppas & tror det kommer bli toppen! Tre snabba år sen bal & student innan jag får ge mig ut i riktiga livet. Kommer lite tips & tankar kring just detta i ett enskilt inlägg.

Träningar & tävlingar – Detta året kommer såklart ägnas stor del i stallet hos hästarna. Utveckla mig själv & min egen ridning och även bli steget bättre & starkare ihop med Sunny.

Jag är hemkommen efter 5 dagar i Tyskland med Lisa, har varit riktigt härliga dagar, finns mer om det på min instagram @kajzacarlsson. Om två dagar börjar skolan, alltid en speciell känsla. Känns alltid lite jobbig innan för min del, men när det väl kommer igång blir det lättare. Jag är en sån som verkligen sätter igång huvudet när det inte är en vardag. Får panik över dötid, att saker och ting helt enkelt inte är som vanlig. Sen är det såklart fruktansvärt skönt och haft en riktigt härlig semester.

När börjar ni skolan & i vilken del av landet bor ni i?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>