För en del, årets värsta dag

Nyår, fest & raketer vid tolvslaget kanske? Eller under en filt hemma med en livrädd hund/katt framför en film?

Jag tycker inte om raketer, aldrig gillat det. Ännu mindre när jag började komma djuren nära. Insåg hur fruktansvärt det är för många av de små & stora liven. Min katt låg och sov häromdagen när jag satt vid datorn och helt plötsligt smäller det, mitt på fredagens ljusa dag. Hon vaknar till & ser helt förskräckt ut. Usch, stackars liten.
Raketer, absolut i liten mängd, kontrollerat för att fira in det nya året vid tolvslaget. Men allt annat smällande? Det skadar bara, tänk er för och ta hand om varandra ikväll!

25590EAE-5584-489C-93CD-A2F5E12CF625

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>