Och så var det den där Julen

Julen är totalt olika för alla, jag firar jul ihop med min familj och lite släkt. Jag hoppas ni alla har en så bra jul som möjligt och tar hand om dig själv och kanske nära & kära.

Dagarna har rullat på, börjat försöka sammanfatta året som gått, jag har haft ett väldigt bra år må jag säga. Men någonting säger att 2018 faktiskt blir ännu bättre. Jag har mål att sikta mot däremot inga nyårslöften det har jag gett upp, men har en bra känsla i kroppen.

Jag började min jul med julklappshoppning igår, hoppade först 90cm, klockrent, helt utan problem och valde därför att också hoppa 1m och även den var nolla! Det var min och Sunnys andra 1m ihop, känns så himla bra inför nästa år!

Film & mer från igår finns på min Instagram, @kajzacarlsson 

25993489_1735999706451938_888688380_o

Fotograf: Thomas Larsson

Jag önskar er alla en God Jul! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>