Alla har en gräns.

De två sista veckorna har jag inte ens funderat över att sätta mig här och ens försöka sätta ord på vardagen eller känslor. Nu i efterhand börjar jag inse att jag var inte långt ifrån att knäcka mig själv, en vecka till och jag hade inte stått på benen. Vill nästan gråta nu i efterhand, varit extremt lite i stallet & hos Sunny och aldrig sovit så lite någonsin heller. Imorgon sätts denna terminens betyg i skolan och en sista extremt lugn vecka väntar. Sovit ca 10 timmar inatt och lär bli likadant natten som kommer. Gjort roliga saker idag och varit i stallet, imorgon har jag ingen annan tanke än vara mycket i stallet.

Jag hoppas kunna ägna lite mer tid här framöver!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>