Vad är egentligen enkelt?

Tänk att det är December, vad tog hösten vägen. En höst jag sen länge vetat skulle innebära förändringar & nya saker. Min plan är en årsresuméer om några veckor. Någon gång runt jul, nyår eller så. Men varje dag när jag tänker tanken av att ni som läser vill ta del av min vardag, av mitt tänk & såklart mitt liv. Det glädjer mig så sjukt mycket då skrivandet här är något jag tycker är fantastiskt. 

Igår longerade jag Sunny, pigg till max men blev nästan lite lättad då han varit lite bakåt onsdag & torsdag. Men igår sprang han runt som en tok, nästan undrade vad han höll på med. Longerade helt utan inspänning endast med mitt vanliga träns och två delade bett. Helt klart mitt favorit bett i alla lägen. Har testat lite olika starkare främst då han kan bli pigg & stark. Men han funkar helt klart bäst på det vanliga tvådelade ändå, därför håller jag mig till det. Händer att jag rider på mitt baucherbett ibland mest bara för variationen. Det är näst bäst, men trivs långt ifrån hundra procent på det. Inget vardagsbett iallafall men bra att variera med ibland. 

Fotograf: Thomas Larsson

Jag har blivit lite så också att jag vill tro på det enkla, men missförstå mig inte. Jag menar att jag kunde säkert hittat ett starkare bett som också funkat, men jag förstår inte riktigt varför när detta funkar. För vissa är ett rakt bett enkelt till exempel, att man får se det utifrån vad man har för häst och vad som krävs. Men jag personligen tycker absolut inte att man ska betsla upp i onödan. Vad trivs ni bäst med? Och vad använder ni?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>