Tankar efter tankar.

Torsdagmorgon, jag är alltid lika trött. Blir ganska sent på onsdagkvällarna när jag har träning. Men börjar piggna till nu, haft en lektion och nu rast. Passat på att plugga och snart börjar nästa lektion.

Träningen igår, var inte så att jag svävade på moln men är väldigt nöjd. En övning som krävde mycket ridning men hoppade lite högre på slutet och det känns bättre och bättre. Fick inte den där sista reaktionen jag ville igår av Sunny, men man kan inte alltid vara klockrent. Verken han eller jag, vi alla har dåliga dagar. 

Idag väntar dressyrträning, sista för året. Tråkigt, men sen är det bara att jobba på.

Nu är det dags för nästa lektion, matte.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>