Kaos

Jag blir så extremt trött på datorer, haft massa krångel med min skoldator vilket gjort att uppdateringen blivit jättedålig. Har fortfarande inte min egen dator, men har iallafall en dator som funkar – alltid något.

Men vidare, allting rullar på. Jag har lagt om min plan för den kommande månaden. Går tillbaka ett steg och tragglar basic saker. Ska rida en julklappshoppning dagen innan jul mest bara för att det är roligt! Sen kommer Lisa hem och vi ska jobba på. Hon ska rida, men också hjälpa mig. Sen reser jag iväg några dagar och Sunny får lite vila. Sen ska vi igång igen när jag kommer hem innan nästa säsong drar igång. Vet att många ger betydligt mer vintervila, men Sunny blir övertaggad av det när det är kallt. Men lite hoppvila får han och sen som sagt några dagar.

Idag är det hoppträning, ridit två dagar i ridhuset. En dag mer träningspass och igår trim eller så.

Har tyvärr fortfarande inga bilder på denna datorn och USB:na är hemma… Det får bli mycket bilder när jag har min dator istället! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>