Allting har en baksida…

Livet går upp & livet går ner. Så är det helt enkelt. Jag tror jag är nere, hade kunnat lägga ner alltihop och lägga mig under täcket till jag hittar en anledning till att gå upp igen.

Jag är rädd för att det låter för bra här ibland, jag som person är äckligt känslig. Jag är ganska hård på utsidan och kan bli jävligt sur. Men jag gråter minst en gång i veckan, sanning bakom. Min blogg vill jag ska vara personlig, riktigt personlig och jag vill att ni ska känna igen er i mig. Men jag vill också inspirera er.

Jag mår ”bra” jämfört med många av er och jag har det j*vligt bra. Så är det bara, men jag är evighet tacksam för det. Att mina föräldrar satsar allt på mig & mina drömmar. Men jag vill inte att det ska låta för bra här heller, för visa dagar är ingen bra.

Idag är en sån dag, med idag har jag gjort allt för att stänga tankarna ute och göra det jag ska. Lektion, efter lektion i skolan och timme efter timme ikväll. Jag kände när jag satt och red att jag bara ville ge upp och strunta i allting. Men någonting fick mig att fortsätta, att genomföra det jag påbörjat. Jag har lärt mig känna mig själv och vet nästan iallafall hur jag ska hantera mig. Det är något som är viktigt, lära sig att hitta sig själv och kunna hantera jobbiga och tråkiga situationer.

Men nu tar vi allihop nya pepp tag inför imorgon, tyvärr är min träning inställd – men det är bara att göra det bästa av det 😉

Kan bli ont om bilder de närmsta dagarna, har en lånedator från skolan nämligen. Stackars lilla mej, men er främst. Bara massa text. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>