Ibland förstår jag inte…

Ibland blir jag trött på mig själv. Denna kvällen har inte varit min men kan inte säga varför. Min kropp & huvud är inte med mig, känner mig sur och frustrerad. Men det får väl vara okej att vara det också ibland.

Träningen gick egentligen super, vi tillsammans gjorde allting bra & tränade på. Han gjorde till exempel skänkelvikning som aldrig förr trots att det är det han har svårast för. Men trots det har jag inte känslan, hänger upp mig på något jag inte ens kan säga vad det är. Men jag vet egentligen att det gick bättre än aldrig förr. Vilket är väldigt roligt!

23659753_528746487476831_1157243884_o

Min fina Gul, så lycklig för honom & jag hoppas vi får upptäcka den delen av världen vi inte upptäckt ännu!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>